patrysss napisał(a):Z tego co wiem to już za niedługo będzie 5000 odcinek leciał w USA wienc troche tego będziesz miał

LOL - nie żebym się interesował, ale już był 5-cio tysięczny odcinek - wszyscy już tam są siwi (mój dziadek twardo ogląda)

High Voltage napisał(a):A co do losta, to wygląda mi to na to, że końcówka mówi juz o tym, ze są w domu, ale Jack chce wrócić, bo wie, że nie powinien opuszczać tej wyspy.
Końcówka 3-go sezonu była w ogóle super zrobiona

Dopiero pod koniec drugiego odcinka zakończenia się wyjaśniło, że to retrospekcje z przyszłości. A cały czas zanim się to wyjaśniło myślałem, że to kolejne retrospekcje z przeszłości i zastanawiałem się kto zmarł i leżał w tej trumnie... Jak myślicie, kto to? Ja stawiam na Bena

A Kate było słychać, że z kimś jest. Myślę, że 4 sezon rozpocznie się od tego, że te retrospekcje się komuś śniły i tak naprawę nie wydostali się z wyspy, to by dopiero było

Jeśli ktoś oglądał Lost: Answers to wie, że producenci mówili w nim, że cały czas muszą trzymać widza w niepewności, ale w 4 sezonie wszystko się powoli zacznie wyjaśniać. Tym samym będą chyba tylko 4 sezony i tak też wcześniej słyszałem.
Pan W. napisał(a):A jak komuś się będzie podobał, to co, nazwiesz go głupcem?

Mi się bardzo podoba i z tego względu jestem głupi, że to oglądam?

No właśnie, mi też się podoba i bez urazy, bo wygląda to tak jakby to był największy "chłam", a tak nie jest. Rozumiem, że można wyrażać własne zdanie ale bez przesady
Pozostaje czekać na 3 sezon Prison Break i 4 Zagubionych - nie tylko z komerchy jak dla niektórych, ale z powodu naprawdę dobrej i ciekawej fabuły