chcialbym moc uzywac pilota bo jest to o wiele wygodniejsze
 chcialbym moc uzywac pilota bo jest to o wiele wygodniejsze  w zestawie jest przekaznik do karty i pilot tylko nie mam pojecia jak zrobic zeby to dzialalo ...
 w zestawie jest przekaznik do karty i pilot tylko nie mam pojecia jak zrobic zeby to dzialalo ...				
 chcialbym moc uzywac pilota bo jest to o wiele wygodniejsze
 chcialbym moc uzywac pilota bo jest to o wiele wygodniejsze  w zestawie jest przekaznik do karty i pilot tylko nie mam pojecia jak zrobic zeby to dzialalo ...
 w zestawie jest przekaznik do karty i pilot tylko nie mam pojecia jak zrobic zeby to dzialalo ...				 

he he he
 he he he 
 na plycie sa tylko sterowniki do karty directX i WMP a powinien byc program PlayTV MPEG2 on na 100% ma skonfigorowane sterowanie pilotem ale niestety nigdzie nie moge tego programu znalesc
 na plycie sa tylko sterowniki do karty directX i WMP a powinien byc program PlayTV MPEG2 on na 100% ma skonfigorowane sterowanie pilotem ale niestety nigdzie nie moge tego programu znalesc  . Teraz jade na WinDVR3 jest spoko ale ani nie moge obslugiwac karty pilotem ani tez sluchac radia ...
. Teraz jade na WinDVR3 jest spoko ale ani nie moge obslugiwac karty pilotem ani tez sluchac radia ...Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości