Zdaję sobie sprawę, że od paru miesięcy nie robicie herbu. Wynika z tego, że na 20 ostatnich prośb wykonano tylko jednego herbu. Niemniej jednak liczę, że ktoś mi pomoże.
Potrzebuję chętnej osoby do wykonania herbu dla przyszłego klubu sportowego.
Ma być to logo w stylu herb.
Bez animacji.
Wymiary dowolne, 1024 - 768 px, może być mniejszy
Jest to ogólny klub sportowy Głuchych, nie konkretny piłkarski czy inne. Będą różne sekcje ale głównymi celami będą żeglarstwo i bowling. Do herbu można dać jakiś symbol żeglarski.
Napisy: Gwardia Koszalin 2011 (ponieważ taka nazwa istnieje w koszalinie w klubie piłkarskim, jestem w trakcie poszukiwania przepisów odnośnie nazwy i herbu klubu sportowego, narazie bezskutecznie i wciąż nie wiem czy mogę mieć taka samą nazwę) Jestem otwarty na inne propozycje nazwy i kolorystyki.
Kolorystyka to może być granatowo czerwono białe z przewagą granatowego lub czerwonego. W tej kwestii także jestem otwarty na inne propozycje.
Na środku herbu chciałbym aby była duża litera G. Ma to oznaczać Głusi. Pod literą G rok założenia klubu czyli 2011.
Format: .jpg
rozmiar dowolny
podoba mi sie taki styl: http://imageshack.us/photo/my-images/266/slskiryb1.jpg/
Może być też kształt Górnika Zabrze. Zastanawiam się czy fajnie wyjdzie herb na kształt Ruchu Chorzów (piszę tu o klubie piłkarskim w ekstraklasie.)