[ Dodano: Dzisiaj o 16:41 ]
 jednak chyba nie chodzi o wersje
 jednak chyba nie chodzi o wersje  sciagnołem pathofneo_retail-update1_usa i nic teraz mi taki błąd wywala "Cannot locate The Marix Patch of Neo (USA),RETAIL,on your computer"
 sciagnołem pathofneo_retail-update1_usa i nic teraz mi taki błąd wywala "Cannot locate The Marix Patch of Neo (USA),RETAIL,on your computer"  i co to może być ??
 i co to może być ??				

jednak chyba nie chodzi o wersje
 jednak chyba nie chodzi o wersje  sciagnołem pathofneo_retail-update1_usa i nic teraz mi taki błąd wywala "Cannot locate The Marix Patch of Neo (USA),RETAIL,on your computer"
 sciagnołem pathofneo_retail-update1_usa i nic teraz mi taki błąd wywala "Cannot locate The Marix Patch of Neo (USA),RETAIL,on your computer"  i co to może być ??
 i co to może być ??				 ) i lOOknołem do folderu z grą... Otóż wszelkich ustawień grafy i sterowania nie da się zmienić (zapamiętać w grze) bo... !!plik MatrixConfig.ini który znajduje sie w folderze z grą jest ustawiony jako "Tylko do odczytu" !! Dlatego gra nie zapisywała ustawień!!! Jeżeli odznaczymy opcję "Tylko do odczytu". To będziemy mogli zmieniac ustawienia!!! (odznaczyć tę opcję możemy w ustawieniach tego pliku czyli MatrixConfig.ini). Kiedy już odznaczymy tę opcję to uruchamiamy grę i zmieniamy ustawieia graf. czyli roździelczość i quality po czym naciskamy "ENTER" i wychodzimy z menu opcji. pojawi sie komunikat czy chcemy zapisać ustawienia. Klikamy na "Yes". Gra nie wyłączy sie tak jak przed zmianą ustawień pliku MatrixConfig.ini tylko wyjdzie do menu. Wtedy należy wyjść z gry i uruchomić ją jeszcze raz.
) i lOOknołem do folderu z grą... Otóż wszelkich ustawień grafy i sterowania nie da się zmienić (zapamiętać w grze) bo... !!plik MatrixConfig.ini który znajduje sie w folderze z grą jest ustawiony jako "Tylko do odczytu" !! Dlatego gra nie zapisywała ustawień!!! Jeżeli odznaczymy opcję "Tylko do odczytu". To będziemy mogli zmieniac ustawienia!!! (odznaczyć tę opcję możemy w ustawieniach tego pliku czyli MatrixConfig.ini). Kiedy już odznaczymy tę opcję to uruchamiamy grę i zmieniamy ustawieia graf. czyli roździelczość i quality po czym naciskamy "ENTER" i wychodzimy z menu opcji. pojawi sie komunikat czy chcemy zapisać ustawienia. Klikamy na "Yes". Gra nie wyłączy sie tak jak przed zmianą ustawień pliku MatrixConfig.ini tylko wyjdzie do menu. Wtedy należy wyjść z gry i uruchomić ją jeszcze raz.
 .
. 
 .
. 
Viper_pl napisał(a):DAEMON Tools 3.47

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)
pcchack napisał(a):Panther04 napisał(a):czy c-rackiem da się to uruchomić

Viper_pl napisał(a):Dzieki za pomoc!!!!!!
Zrobilem tak jak mi polecil BuncoleX!!!! - lekar......em:)

Tak wiec wielkie dzieki  ziomuś bez CIEBIE nie wiem co bym zrobił !!!!!!
 Tak wiec wielkie dzieki  ziomuś bez CIEBIE nie wiem co bym zrobił !!!!!!Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości