morales napisał(a):NIe za bardzo Cie rozumiem ale czy nie skonczyla Ci sie czasem mozliwosc wykonywanie polaczen ? Mozesz tez sprobowac wyciagnac bateria i wlozyc ja spowrotem i sprobowac jeszcze raz wyslac tego esa ... Jesli to nie pomorze to ja nie wiem co moze byc, mozesz jeszcze isc do serwisu jesli masz gwarancje
morales napisał(a):Hehe to musisz miec cos z telefonem bo tak sie sklada ze mam takze z orange i tez uzywam pakietow esemeskow i jaos normalnie moge wysylac ...
Mateusz napisał(a):Krs-01 a może smsy ci przepadły?? Bo pakiet jest ważny 1 miech.
Mateusz napisał(a):Może napisz do Biura Obsługi Klienta. Jak oni nie pomogą to będziemy, gdzie indziej szukać problemu.
Mateusz napisał(a):Może to głupio zabrzmi, ale może pomoże. Jak masz numer, na który wysyłasz to weż przed nim 048 jeżeli nie ma.A jak nie to może ustawienia centrum wiadomości itp. ci się poprzestawiały
morales napisał(a):Hehe powiem Ci : cos w orange padlo bo ja mam telefon w orange (siemens c75) i moge normalnie mysylac a moja siorka ma nokia 6030 i nie moze wyslac zadnego esemeska do orange i sie wkurza... Czyli takie problem tylko na nokiach... a masz pod reka telefon innej marki (motorola siemens itp.) . Jak tak to przeloz karty do innego telefonu i sprawdz czy z niego bedzie szlo.
Pozdraiwam
Mateusz napisał(a):Też tak miałem wczoraj. Tylko na początku myślałem, że smsy z pakietu mi się skończyły, a nie mogłem wysłać smsa, żeby sprawdzić, bo miałem 0 zł na koncie. Ale dzisiaj już mogę normalnia wysyłać. Aha też mam Nokie. To była tylko wczoraj jakaś usterka. A i dotyczyła ona tylko i wyłącznie smsów z pakietu, bo inne dało się wysyłać.
Bardzo szybko odpisaliWitam,
Dziękuje za informacje, w dniu dzisiejszym od godzin wieczornych trwają prace techniczne w sieci co powoduje utrudnienia w korzystaniu z usługi sms.
Przepraszamy za zaistniałą sytuację i pragniemy poinformować, że usługa powróci do swojej funkcjonalność w ciągu kilku najbliższych godzin.
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości