Witam .Po sciągnieciu, i wypakowaniu zipem do stwprzonego folderu , widze mdf-y, wiec otwieram przez deamona, wchodze w wirtualny f: i tam klikam autorana,zaczyna sie instalacja, niestety zaraz po wybraniu jezyka, wyskakuje okienko : ten produkt zapisuje dane gry w formacie rózniacym sie od formatu obecnie zapisanych gier, poprzednie aplikacje z serii sims 2 nie beda w stanie odczytac zapisanych gier... itd i przerywam instalacje, bo zainstalowalam juz na swoje dwa( podstawowe sims 2 + na studiach) dodatek impreza i przed instalacja wyskoczyla mi to samo info, ja to olalam i kontynuowałam, w efekcie simsy w ogole nie chiacly sie zalaczyc i musialam wszystko odinstalowac, i teraz mam zainst. na nowo oba moje ( sims 2 + na studiach piraciki) i sciagnelam wlasny biznes, prosze o pomoc, jak dokonac tej instalacji bo po prostu nie wiem.aha i co to znaczy lekarstwo, bo czytalam miliony postow tu na forum i nie bardzo rozumiem. z góry dziekuje za pomoc. Kasia,
[ Dodano: Dzisiaj o 15:30 ] Przepraszam ze przykleiłam mój problem w głownym w grach, kiedy klikałam zeby napisac wiadomosc wydawalo mi sie ze dopisuje sie do listy ' problemy z gra sims", po prostu cos zle kliknelam.Sorki bardzooo. moze da sie przeniesc tam do tematów the sims?