Dr@GuN napisał(a):podaj jakiś przykład takiej karty , ja takiej w życiu nie widziałem Laughing
Karta zalecana przez nVIDIA do łączenia w SLI
Technologia NVIDIA® SLI™ (Scalable Link Interface), rewolucjonizuje podejście do zagadnienia skalowalności wydajności podsystemu graficznego. NVIDIA SLI wykorzystuje zalety zwiększonej przepustowości magistrali PCI Express™ i łączy je z nowoczesnymi rozwiązaniami sprzętowymi i programistycznymi, zaimplementowanymi w procesorach graficznych i procesorach obsługi mediów i komunikacji (MCP). Innowacje te, współdziałając ze sobą, gwarantują wydajność na poziomie niespotykanym dotąd w świecie komputerów PC. W zależności od wykorzystywanej aplikacji, dzięki zastosowaniu technologii NVIDIA SLI możliwe jest uzyskanie nawet dwukrotnego wzrostu wydajności.
STRINGER
Dr@GuN napisał(a):podaj jakiś przykład takiej karty , ja takiej w życiu nie widziałem
jest PCI-E x16http://www.allegro.pl/item102474725_galaxy_geforce_7900_gt_256mb_ddr3_256bit_box_pci_e.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości