Ciekawe w jakim mieście akcja będzie się odbywać.
Vice city to miami i tamte klimaty a Sa to los angeles las vegas i san francisco.
fluid napisał(a):to zagraj w wersje PC to zrozumiesz rozgoryczenie i wkur***nie graczy PC
HIV napisał(a):Ja miałem na myśli NFS Porsche, Hot Pursuit 2
fluid napisał(a):to zagraj w wersje PC to zrozumiesz rozgoryczenie i wkur***nie graczy PC
HIV napisał(a):Widocznie nie lubisz takich gier. Ja grałem w wersje na PS2 i pomimo wielu obcięć względem X360/PS3 to i tak grało mi się wyśmienicie - pozostaje czekać na CoD4 na PC.
Jackson05 napisał(a):Ale zauważyłem że narrator czyli bohater ma taki meksykański bądź ruski akcent.
Ciekawe w jakim mieście akcja będzie się odbywać.
Patriota napisał(a):Dla mnie ta gra jest taka hmmm.... malo ambitna, szukam czegos wiecej w grach
Patriota napisał(a):Skoro jest statuetka to to bedzie miasto mocno wzorowane na NY.
HIV napisał(a):Hiehie... a co Ty być chciał od gry FPS
HIV napisał(a):No chyba raczej kilka miast będzie, bo co by się miało robić w NY ?
Patriota napisał(a):Fluid, ale to do mnie masz pretensje...?
cinek383 napisał(a):gta iv jest jak dla mnie strasznie głupie
CrossFire napisał(a):konwersja na PC bedize dobra i nic nie zrypia ale to juz nie to samo
HIV napisał(a):Ciekaw jestem czy to na serio, czy to żart Prima Aprilisowy
HIV napisał(a):Ciekaw jestem czy to na serio, czy to żart Prima Aprilisowy
R4ng3r napisał(a):A czytaliście to? - http://www.cdaction.pl/?strona=newsy&newsid=3437
Funny_Killer napisał(a):Moim zdaniem GTA IV to będzie mistrzostwo zajefajne i tyle. Gram w gta od momentu jak wyszła pierwsza część i łączy mnie z nią wiele Mr. Green
Już nie mogę się doczekać Cool
Jackson05 napisał(a):Nie będę komentował zbytnio negatywnie IV ponieważ jeszcze w to nie grałem.
"Burmistrz miasta nie poprze gry, w której zabijając stróżów prawa otrzymamy punkty."
JaNieWiem napisał(a):Całkiem podobny
http://gtasiteftp.free.fr/luten/news/gta4/gta4_ru.JPG
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości