Bo jak mam kupic kompa za 10tyś zł bo silniczek gry o to prosi to mam to gdzies. Za taką kase to kupie 5 xBoxów albo 3 PS3 ;] I jeszcze na "frytki" starczy
ToServeAndProtect napisał(a):a sądzę że między U2 i U3 różnicy wielkiej nie będzie
ToServeAndProtect napisał(a):bo ten silniczek mi się podoba, gra ładnie wyglądała i mogłem zarazem cieszyć się dużą ilością FPS
CrossFire napisał(a):a na kompa bodajze R6V
JamesPL napisał(a):słyszałem głosy z e z versią tkz kopiazapasowa nie da sie zapisywać oraz zmieniac konfiguracji sterowania araz grafiki bo sie gra zawiesza czy to prawda???
doter napisał(a):link do demka
ToServeAndProtect napisał(a):nie było i nie będzie
wojtek24 napisał(a):sa tragiczne poprostu tekstury sa tak rozmyte
no wlasnie:) poza tym karta graficzna TSAPa (jako konstrukcja, nie wiem kiedy kupil):) ma ladne 3 lata (z haczykiem) a i wtedy nie byla produktem high-endowym. ogolnie to widac, ze sie postarano, skoro na tej karcie tak smiga:)CrossFire napisał(a):No to hmm... nie jest tak zle wkoncu to UE 3.0 ja za jakis czas zaczne GoWa upowac pierw idze CoD4.
ToServeAndProtect jak na twoj sprzet niezle sie prezentuje gra "bedzie smigac na kompie ze sklepu na 700zl" czyli mozna potwierdzic slowa![]()
ToServeAndProtect napisał(a):RAZOR (jedyna dobra wersja)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości