Może założycie działająca grupę na FB, by jakoś wróciło to co kiedyś było tutaj.
Wysłane z mojego ELE-L09 przy użyciu Tapatalka
Thunderas napisał(a):Oj chyba forum w takiej formie jakoś straciło na sile.
Może założycie działająca grupę na FB, by jakoś wróciło to co kiedyś było tutaj.
Thunderas napisał(a):Tylko kiedyś dawno temu to nowych tematów było sporo. A teraz jakoś pusto. Sam staram się zaglądać często, ale jakoś pusto jednak.
Chyba, że z wiekiem jakoś inaczej to wygląda
fluid napisał(a):Siema starej gwardii!!!![]()
![]()
![]()
fluid napisał(a):Faktycznie forum zdechlo, ale juz lata temu niestety, a Ci starsi pamietaja tez pewnie dlaczego...![]()
fluid napisał(a):Wysłałem sms do Kemot/Dziadek i do Precla i zobaczymy czy wpadna, do Bzika tez mam chyba namiary to sie odezwe.
fluid napisał(a):Ja tu nie zagladalem juz od daaaaawna bo nei było po co ale żeby torche odkurzyć stare znajomości to jestem chetny.
fluid napisał(a):Siema starej gwardii!!!![]()
![]()
![]()
Faktycznie forum zdechlo, ale juz lata temu niestety, a Ci starsi pamietaja tez pewnie dlaczego...![]()
Pomysł żeby zebrać trochę starej ekipy tak żeby popitolić troche jest jak najbardziej zacny.
Wysłałem sms do Kemot/Dziadek i do Precla i zobaczymy czy wpadna, do Bzika tez mam chyba namiary to sie odezwe.
Ja tu nie zagladalem juz od daaaaawna bo nei było po co ale żeby torche odkurzyć stare znajomości to jestem chetny.
Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość