michal_k napisał(a):i to jest problem 

grałem i skończyłem

no to graj w starcrafta przez neta albo z botami w potyczke 

... np. na fastest possible map 

... do tego jest jeszcze dodatek BroadWar jak coś 

... co do H3 ... ja ostatnio ściągnąłem sobie z eMule ok 5000 map ... no i zapewniam cie że nawet jak by sie grało cały dzień, codziennie to duuużo czasu na tym spędziło 

... 
michal_k napisał(a):A co sądzicie o grach typu tycoon?? bo w kilka grałem, ale one chyba krótkie są wszystkie??
no to pograj sobie w Rollercoaster Tycon + dodatek złota edycja czy jakoś tak ... mnie ku*** brała jak siostra godzinami kompa zajmowała grając w to #@^$@  

...
btw. a Civilizacja ... w to nie grałeś ... polecam Civ 2 a jak będzie działała to Civ 3 

... no i jeszcze Rome Total War ...  
powiem ci tak, to są gry strategiczne, i w nich można jedynie kampanie przejść ( niektórych ) a w reszcie to że sie wygra jedną gre nie oznacza że sie przeszło ja całą 

... ja Medievala przeszedłem wszystkimi na najtrudniejszym poziomie trudności z walkami osobiście rozegranymi a nie przez kompa ( zwała jest jak kawaleria wpadnie szarżą w chłopów , wpadnie w panikę i zaczyna uciekać 

... normalnie komp tak oszukuje że głowa boli, zresztą w Civ 3 na emparior też oszukuje jak cholera 

) .... 
no i co to Q3 ... graj sobie z Xaro na koszmarze, a potem ściągnij mapki i graj sobie sam z botami na różnych planszach bądz też przez neta 

...

i po ptokach ....