Zrobiłem formata (po raz pierwszy) , i zainstalowałem Windowsa lecz ta instalacja nie przebiegała normalnie, pisało 45 minut do końca a przyszłem po 5 minutach i już pisze że zainstalowane, następnie gdy na ekranie pojawiło mi się przy instalacji: System microsoft Windows - Zapraszamy , miałem kliknąć w dolnym prawym rogu dalej, zrobiłem to jednak czekałem 10 minut i nic, tak jakby się zwiesił. Więc zresetowałem bo nie było innego wyjścia i włączyłem kompa od nowa. Pojawił się Windows, lecz wyskakiłało mi mi takie coś: C/windows/system32/lsass.exe błąd i po tym komp wyłaczał się. Więc sformatowałem jeszcze raz (tym razem normalny format NIE szybki) i zainstalowałem jeszcze raz Windowsa, tak samo przy instalacji pojawiło się: System microsoft Windows - Zapraszamy , miałem kliknąć w dolnym prawym rogu dalej, zrobiłem to jednak czekałem 10 minut i nic, tak jakby się zwiesił.Zresetowałem i włączyłem kompa, za pierwszych uruchomieniem ok wszystko działa, lecz gdy włączyłem internet explorer komputer się zawiesił. Ctrl Alt Del gdy klikałem nic się nie pojawiało, nawet jak nie był zawieszony

co mam robić ?