I tu załącz się problem. Niby pobrałam cracka, rozpakowałam, w folderze był tak jakby Photoshop? I nr seryjny. Przeczytałam gdzieś, że mam wrzucić cracka do folderu C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3. Tak też zrobiłam, ale nie było żadnego komunikatu o tym, czy podmienić pliki, czy cokolwiek. No to odpaliłam Photoshopa i wklepałam nr seryjny. Później wybrałam aktywacje telefoniczną no i tu się zawiesiłam, bo potrzebny jest kod uwierzytelniający.
Po tym stwierdziłam, że już mi wszystko jedno i chcę po prostu tą 30 dniową wersje. Wyłączyłam PS'a, tamten folder z niby crackiem (?) usunęłam ( z C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3). Włączyłam PSa w celu zaznaczenia opcji 30 dni, niestety tej opcji już nie było. Była tylko opcja z wklepaniem nr seryjnego ( ten numer seryjny został ZAPAMIĘTANY i cały czas tam jest wpisany, za każdym razem kiedy otworze PSa) i jeszcze opcja typu 'odłóż aktywacje na póżniej" więc ją zaznaczyłam i przeszłam dalej, a tam komunikat "your licence is expired" coś w ten deseń. Pobawiłam się odinstalowywanie, ponownie instalowanie. Nic nie pomagało, a nr seryjny nadal był tam wpisany. Później postanowiłam zrobić przywracanie systemu, to też nie za wiele pomogło. Zainstalowałam ponownie po raz dziesiąty tego triala, nr seryjny oczywiscie nadal jest tam wpisany, ale teraz przynajmniej jest opcja "chcę używac programu adobe ps cs3 bezpłatnie przez 30 dni" niestety zaznaczam to, klikam -> dalej i wyświetla się, że podczas próby wczytania wersji próbnej adobe photoshop cs3, wystąpił problem.
Kliknij zakończ i sprawdz czy ponowne uruchomienie komputera lub ponowna instalacja programu naprawi problem. Kliknęłam, sprawdziłam - NIE NAPRAWIŁO.
CO ROBIĆ? O CO CHODZI? ;(