przez marffinn 12 Paź 2010, 01:00
tpię, aby te 2 mln były przez tego inwestora wydane "ot tak"! D
^^^ nie wiem dlaczego od tak, jednak skoro sądzisz że to za mało to rozumiem.
ad.2. Jeżeli chodzi o analizę rynku to drogi kolego forumowiczu, dlatego zadałem pytanie. Czy w polskich warunkach dałoby sie coś takiego zrobić.
ad.3. Stworzenie ekipy będzie problemem, oczywiście. Ale czy to wlasnei nie Polacy stoją w czołówce ( ze tak powiem ) programistycznej świata.
Jeżeli projekt wypali to pieniązków będzie znacznie więcej.
Drogi kolego. Żebym wyjawił ci kto jest inwestorem musiałbym Cię znać itd. więc w ogóle pomińmy ten temat.Po prostu nie dysponujesz potrzebą ani nie masz czelu w tym, żebym ujawnił Ci cokolwiek związanego z tą osobą. Na prawde bez urazy.
Może w takim razie powiesz mi, gdzie musiałbym się zgłosić ( nie wiem , forum, firma, osoba posredniczaca, prawnicy itd. ), aby zdobyć informacje na ten temat.
Nie chcę więcej mówić o pieniążkach, ani z kimkolwiek dewagować na ich temat. Po prostu interesuje mnie ten rynek oprogramowania. Mam szczątkową wiedzę na temat rynku, ale mam sporą wiedzę jeżeli hcodzi o znajomość jezyków programowania, grafice..itd
Ps. przypomina mi się takie stare powiedzenie: " wszystko co niemożliwe odrzuć na bok, a wtedy rzeczy niemożliwe do tej pory, stają sie bardzo realne.
Mam nadzieję że ktokolwiek na tym forum, włącznie z toba drogi kolego forumowiczu dysponuje jakimiś drogowskazami. Pozdrawiam.
Wyznacznikiem inteligencji potencjalnego człowieka w dzisiejszych czasach jest umiejętność korzystania z google