adashko napisał(a):wreszcie w sezonach pojedynków będzie można zapisywać skład + grać ze znajomym w teamie (wiesz co to oznacza biernas)
Tak jakby sezony pojedynków 2v2 ?
Kozacko

adashko napisał(a):wreszcie w sezonach pojedynków będzie można zapisywać skład + grać ze znajomym w teamie (wiesz co to oznacza biernas)
Kozacko

kajtekjr napisał(a):PZPN powinien na kolanach prosić żeby wzięli ich licencje, bo to reklama za którą chcą jeszcze zapłacić...
No ale co zrobić....
biernas napisał(a):Tak z czystej ciekawości, wie ktoś czy będą 4 polskie stadiony z Euro 2012 w Fifie 13 ? Skoro były w niedawno wydanym DLC Euro 2012, to imo powinni postarać się od razu o to aby były w nowej Fifie

Stadiony:
Akaaroa Stadium
Allianz Arena – Bayern Monachium
Aloha Park
Amsterdam ArenA – Ajax
Anfield – Liverpool
Arena D’Oro
BC Place Stadium – Vancouver Whitecaps
British Modern
Camp Nou – Barcelona
Century Park Arena
Court Lane
Crown Lane
Eastpoint Arena
El Bombastico
El Medio
El Reducto
Emirates Stadium – Arsenal
Estadio Azteca – Club America, Meksyk
Estadio Latino
Estadio Mestalla – Valencia
Estadio President G.Lopes
Estadio Vicente Calderon – Atletico Madryt
Estadio de las Artes
Estadio del Pueblo
Etihad Stadium – Manchester City
Euro Park
FIWC Stadium – (tylko na PS3)
Forest Park Stadium
Imtech Arena - Hamburg
Ivy Lane
Juventus Stadium – Juventus
King Fahd Stadium *NOWY* – Arabia Saudyjska
O Dromo
Old Trafford – Manchester United
Olimpico Arena
Olypmpiastadion – Hertha BSC
Parc des Princes – Paris Saint Germain
Pratelstvi Arena
San Siro – Inter Mediolan/AC Milan
Santiago Bernabeu – Real Madryt
Signal Iduna Park – Borussia Dortmund
Sports Direct Arena – Newcastle United
Stade Gerland – Olympique Lyon
Stade Kokoto
Stade cenzura!
Stade Velodrome – Olympique de Marseille
Stade Olimpico – Lazio/Roma
Stadion 32,Maj
Stadion Europa
Stadion Hanguk
Stadion Neder
Stadion Olympik
Stamford Bridge - Chelsea
Town Park
Union Park Stadium
Veltins Arena – Schalke 04
Wembley Stadium – Anglia
White Hart Lane *NOWY* – Tottenham Hotspur
Ligi:
Australia – A-League
Austria – A.Bundesliga
Belgia – Pro League
Brazylia – Liga do Brasil
Dania – Superliga
Anglia – Barclays PL, npower Champ, npower League 1, npower League 2
Francja – Ligue 1, Ligue 2
Niemcy – Bundesliga, 2. Bundesliga
Włochy – Serie A, Serie B
Korea Rep – K-League
Meksyk – Liga MX
Holandia – Eredivisie
Norwegia – Tippeligaen
Polska – Polska Liga
Portugalia – Liga Portuguesa
Irlandia – Airtricity League
Rosja – Russian League
Arabia Saudyjska – Saudi Pro League *NOWA*
Szkocja – SPL
Hiszpania – Liga BBVA, Liga Adelante
Szwecja – Allsvenskan
Szwajcaria – Raiffeisen SL
Stany Zjednoczone – MLS
Reszta świata – kluby:
AEK Ateny, Boca Juniors, Galatasaray, Kaizer Chiefs, MLS All Stars *NOWY*, Olympiakos, Orlando Pirates, Panathinaikos, PAOK, Racing Club, River Plate, Classic XI, World XI.
Reprezentacje narodowe:
Argentyna, Australia, Austria, Belgia, Boliwia *NOWA*, Brazylia, Bułgaria, Kamerun, Chile, Kolumbia, Cote d’Loire, Czechy *NOWA*, Dania, Ekwador, Egipt, Anglia, Finlandia, Francja, Niemcy, Grecja, Węgry, Indie *NOWA*, Irlandia, Włochy, Korea, Meksyk, Holandia, Nowa Zealandia, Irlandia Północna, Norwegia, Paragwaj *NOWA*, Peru, Polska, Portugalia, Rumunia, Rosja, Szkocja, Słowenia, RPA, Hiszpania, Szwecja, Szwajcaria, Turcja, USA, Urugwaj, Wenezuela *NOWA*. 

biernas napisał(a):Tak z czystej ciekawości, wie ktoś czy będą 4 polskie stadiony z Euro 2012 w Fifie 13 ? Skoro były w niedawno wydanym DLC Euro 2012, to imo powinni postarać się od razu o to aby były w nowej Fifie
Mikou@j napisał(a):Logicznie rzecz biorąc powinny być, aczkolwiek nie mam jakoś zaufania do inteligencji EA, więc pewnie nie będzie
Jeśli po Euro 2012 nie doczekaliśmy się polskich stadionów w FIFA, to chyba nigdy ich nie dostaniemy. FIFA 13 to idealna okazja, by zamieścić w grze takie obiekty jak Stadion Narodowy czy gdańską arenę, ale EA Sports albo takich planów nie miało, albo z kimś ważnym się nie dogadało - wielka szkoda.
Na pocieszenie dla polskich kibiców, EA Sports nie zapomniało o starym, sprawdzonym boisku "23. Maj", który chyba przeszedł lekką modernizację, bo teraz nazywa się "Stadion 32. Maj". Cóż, skoro reprezentacja Polski będzie grać na stadionie w Bydgoszczy, a nie na arenach z Euro, to co się dziwić, że w grze również haratniemy w gałę na leciwym stadioniku. I tak całe szczęście, że za mecze naszej kadry nie musimy płacić dodatkowo 20 zł...
Choć, kto wie, może za rok FIFA 14 sprzedawana będzie w pakiecie z "PZPN DLC", który udostępni nam mecze kadry za jedyne "xxx zł".
KaRi napisał(a):Dla niezorientowanych jest Tweaker zrobiony przez Fifapolonia
tak że nie potrafię strzelić bramki, jak już się uda to z karnego xD Tracić też nie tracę i 0:0 się kończy
. Jak możecie napiszcie wasze style gry i jak wam idzie w 13'. Może tylko ja tak lamie
) podaniami. Czasami długo zajmuje mi podawanie wzdłuż pola karnego, ale jako fana FCB mnie to nie nudzi. Zawsze znajdzie się pewien moment na podanie prostopadłe, albo miejsce do strzału. Tu uwaga, odradzam strzały finezyjne
Jak w 12 90% moich strzałów było takich, tak tutaj jak bym nie spróbował zawsze obok bramki
A strzały normalne świetnie wchodzą
I piłka jest sklejona idealnie (ale zwalnia to trochę akcje). Lecz FTC często pomaga, już dwie bramki załadowałem "rodem z trailera", gdzie piłka mi się podbiła i strzeliłem. Co prawda nie jakieś okienka, ale bramki ładne
Chciałem jak piszesz popodawać przed polem karnym ale i tak tracę i tak zaraz xD Bo tak kryją że nie mam komu podać KaRi napisał(a):Bo to trzeba trochę cierpliwości żeby te podania wychodziły, czasem piłkę cofnąć do obrony nawet. Byle nie stracić
KaRi napisał(a):Pre-order'ować raczej nie będę ale kupię na pewno. Myślę że w jakimś MM itp. szybko spadną do tych 99zł, a wtedy można już kupić
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości