przez Salvien 13 Kwi 2012, 01:31
Niestety posiadam wersję 2.0, więc chyba raczej to nie jest nowy update tylko pod tą samą nazwą.
Nie jestem za bardzo obeznany, ale czym się różni Instant Flash od pliku Dosowego ?
Ponieważ posiadam myszkę Steelseries Xai i przez nią czasami wyskakują mi błędy, że myszka zaczyna wariować a klawiatura sama pisać. I pomaga tylko wyłączenie jednego lub obu sprzętów na chwilkę z portów usb.
Hmmm wcześniej mówiono mi, że przez instalkę nie powinno się robić, ponieważ wtedy mogą wyskakiwać jakieś błędy i robi to się jakiś inny sposób, ale dalej się niestety nie dowiedziałem
P.S Mam pytanie maksymalnie poza temat, a mianowicie posiadam fabrycznie podkręconą kartę graficzną, przez co wyskakuje mi błąd sterowniki ekranu nvidia przestały odpowiadać...", i pomaga tylko MSI Afterburner, czy da się jakoś tą kartę obniżyć w moim systemie, ponieważ szukałem i nic nie mogę znaleźć jak kliknę przez bodajże F2 lub F11. Ponieważ zmiana napięcia o 8-10 od razu pomogła i nic mi nie wyskakiwało, ale nie chce ciągle używać programu.
PROCESOR: Intel Core i5 2500K 3,3GHz, CHŁODZENIE : Zalman CNPS10x PERFORMA, PŁYTA GŁÓWNA : AsRock P67 PRO3(B3) Intel P67 LGA 1155, PAMIĘĆ RAM : DDR3 4096MB PC1333 CL9 (x2), KARTA GRAFICZNA : ASUS GEFORCE GTX570 1280MB/DDR5, NAPĘD OPTYCZNY : LG/LiteOn, DYSK TWARDY : Seagate 1TB Sata II /7200/16MB, OBUDOWA : Aerocool PGS-RS9, MONITOR: SAMSUNG 226BW, ZASILACZ : Seasonic 12II - 520 W, KLAWIATURA : Microsoft SideWinder X4, MYSZ : SteelSeries Xai