Przy normalnym logowaniu nie ma konta admina.
Przy awaryjnym - sprawdzę za kilkanaście godzin.
W trybie normalnym w Panel Sterowania > Konta Użytkowników jest opcja zmiany konta zwykłego, na posiadające prawa administratora, niestety nie działa. Pomimo braku informacji o błędzie, nie zmienia praw. Ponowne uruchomienie systemu nie pomaga.
W rejestrze nie udało mi się odszukać stosownego klucza.
Co ciekawe na kontach zwykłego usera nie można konfigurować karty sieciowej, bądź routera (standardowy, otrzymany od iPlusa) wymaga praw admina, ale już odkryć ukryte pliki - nie ma problemu.
Tak jak radzisz spróbuje zmienić typ konta w trybie awaryjnym, bądź co jeszcze doradzicie.
Brak mi wiedzy w tym zakresie, więc najprostszym rozwiązaniem wydaje się przeinstalowanie Home Premium na Professional ??? W bogatszej wersji Siódemki, Konto Administratora dostępne będzie od razu ?
Ostatnie pytanie.
Nawet w tym momencie nie jestem pewien czy laptop (" Acer Emachines e525 ") posiada komplet sterowników. Możesz zerknąć na poniższą stronę,i ocenić które sterowniki powinienem zainstalować (Windows 7 x32)?
Nie jestem pewien jak to możliwe, aby jeden model laptopa posiadał sterowniki do różnych "WebCam Application", "Touchpad Driver", "Wireless LAN Driver" ? Dobrze podejrzewam że wymagane jest instalowanie tylko niektórych z przedstawionych sterowników ? :
http://driverscollection.com/?H=E525&By=eMachines&SS=Windows%207%2064-bitEdit: Okay. Domyślam się, że sterowniki których nazwy są podobne pochodzą do różnych elementów jakie mogą znajdować się wewnątrz. Ponoć można je sprawdzić w Evereście. Wciąż jednak nie wiem, które z sterowników trzeba zainstalować.