(nie za dobre) Genius SP-HF 1800a
Robert napisał(a):Asus - seria Xonar DX/XD D1 DG DS D-Kara
Tylko po co Ci dobra dźwiękówka kiedy nie masz do niej czego podłączyć?
Mikou@j napisał(a):To znaczy, że nawet na dobrej dźwiękówce nie wyciągniesz za wiele z Genius SP-HF 1800a w porównaniu do integry.
scofi napisał(a):dźwięk będzie nie wiele lepszy od tego z starej integry Realteka za 20zł
Robert napisał(a):scofi napisał(a):dźwięk będzie nie wiele lepszy od tego z starej integry Realteka za 20zł
na tych geniusach nie będzie.
scofi napisał(a):poza średnicą membran i materiałem z którego wykonano obudowy
scofi napisał(a):no poza lepszym odtwarzaniem niskich tonów
słuchanie...tej plastikowej, pełnej zniekształceń breji dźwiękowej
nie potrafie znaleźć darmowego programu który byłby za darmo
---------------------------------------------------------------------------------------
sprawdź czy na systemie jest system
scofi napisał(a):chorzy ludzie... nigdzie nie pisałem o tym że rozmiar głośników nie ma znaczenia
scofi napisał(a):... powęszyłem troche na stronie producenta i poza średnicą membran i materiałem z którego wykonano obudowy niczym się nie różiły od tych za 150zł, parametry dźwiękowe są prawie indentyczne, no poza lepszym odtwarzaniem niskich tonów
---------------------------------------------------------------------------------------
Gollum napisał(a):scofi napisał(a):chorzy ludzie... nigdzie nie pisałem o tym że rozmiar głośników nie ma znaczenia
a to ja napisałem, a może skrzaty polne?scofi napisał(a):... powęszyłem troche na stronie producenta i poza średnicą membran i materiałem z którego wykonano obudowy niczym się nie różiły od tych za 150zł, parametry dźwiękowe są prawie indentyczne, no poza lepszym odtwarzaniem niskich tonów
Karta 5.1 nie oznacza, że tylko dźwięk 5.1 jest - można ustawić 2.0, ale jak widać nawet i tego nie wiesz.
O czym my zresztą tu rozmawiamy jak ty nawet nie znasz tak popularnych firm jak JBL czy TECHNICS
Tak na koniec - dobra rada nie obrażaj ludzi bo może cię krzywda spotkać w najmniej oczekiwanym momencie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości