to sa moje ustawienia..
znalazlem na allegro ciekawa oferte..
jak zakupie i sie okaze ze po paru miesiacach skasuja mi klucz??
mielismy dzis identyczny problem na xboxach, jak gralismy. chyba najwieksza wada tej bety. sa jeszcze 2. pierwsza - pozostajace np. slady swietlne czy dymu w miejscu (wkurza strasznie czasami) i mapa... w metrze gra sie, jak w call of duty. Battlefield powinien miec pojazdyKaRi napisał(a):Lecz irytujące było to aby znaleźć się w 4 osoby w jednym składzie. W BC2 proste - wbijamy wszyscy do pustego składu i jest ok, a tutaj? Losowe. Tak jak Cie przydzieli, tak Cie przydzieli. IMO to jedna z podstawowych rzeczy którą powinni zmienić, bo minęło sporo czasu aż jakimś fartem znaleźliśmy się w 4 w jednym squadzie...
dresik napisał(a):ja teraz mialem fajna akcjeprzeciwnik zabity został lezał na ziemi a bron sama strzelała i 2 zabiła
mam nadzieje ze w pełnej wersji bugów nie bedzie...az tyle jak jest etraz.. bo jak beda to cała gre zepsuja i uwiezcie czy nie gra dostanie bardzo niskie noty..
We have distributed a server side update with the following changes:
- Terrain destruction disabled, because it causes problems with people crawling around under the map. We have a proper fix for this in the retail game, but chose to simply disable it for the OB
- Preround is fully activated: 8 players required to transition from preround to in-game; when 8 players are reached, the start-timer is set to 10 seconds
- Fixes for the most common game server crashes reported over the past 48 hours
- Fixes for end-of-round progress reporting to Battlelog (so players will see their progress more detailed on Battlelog)
The RSPs have been instructed to deploy before Fri Sep 30th, 0800 UTC (when it impacts players the least).
CrossFire napisał(a):zapadanie się pod ziemie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości