Problem występuje zarazem na Windowsie 7 jak i 8.1(tylko na tych sprawdzałem), używam ciągle tych samych sterowników i nie było problemu (laptop mam już ponad rok), myślałem, że może jakiś wirus, ale formatowałem dysk kilka razy, instalowałem na nowo windowsy (8.1 i 7), z aktualizowaniem i bez aktualizowania, a problem nie znika.
Gdy słuchałem muzyki z windows media player przeleciał cały album i nic, ale w momencie włączenia gry nie minęła nawet minuta i dźwięku nie było, podobnie z oglądaniem filmów online.
Reasumując, wydaje mi się, że to nie problem sterowników, bo są te same co wcześniej, i nawet na "świeżym" windowsie problem występuje, więc żadna aktualizacja nie mogła nabroić. Wirus też raczej odpada no bo formatowałem dysk i instalowałem wszystko na nowo(za równo offline jak i online), a dźwięk ciągle znika. Myślałem jeszcze, że samo się przełącza na słuchawki, ale to bym widział w urządzeniach audio, że słuchawki są podłączone.
Ktoś ma jakiś pomysł w czym tkwi problem? Może to być wina sprzętu? Proszę o pomoc, bo już jestem bezradny.