Mam problem , wszystko zaczeło się gdy kupiłem nowe słuchawki , podłączam więc je z tyłu komputera(przez trójnik gdzie miałem podłączone już głośniki i obok mikrofon) , prawie wsztko było ok , dzwięk był i w słuchawkach i w głośnikach , problem bł z mikrofonem , który po prostu nagrywał za cicho. Podłączyłem więc słuchawki i mikrofon z przodu obudowy (głośniki zostały na swoim miejscu) , w tym przypadku mikrofon działał rewelacyjnie , lecz w słuchawkach nie było głosu , rozwiązaniem okazało się wyłączenie głośników i włączenie słuchawek( poprzez Panel Sterowania-> Dzwięk). Lecz wydało mi się to przełączanie niewygodne i postanowiłem że może jest to spowodowane sterownikami , tak więc je zainstalowałem (nie odinstalowując) , po tym kroku w niczym nie mam dzwięku i nie działa mikrofon (w panelu sterowania-> dzwięk nie pokazują się żadne urządenia) Sterowniki są oryginalne z płyty którą dostałem wraz z zakupem komputera (wcześniej też użyłem tych sterowników i wszystko było w porządku). Aha i po restarcie komputera pokazuje się komunikat "Wykryto nowe urządzenie , proszę zainstalować ponownie aplikację SoundMAX" tak zrobiłem kilka razy i za każdym razem jest tak samo a dzwięku nie ma , aha i kiedy pierwszy raz po dostaniu komputera instalowałem te sterowniki bło tak samo , tyle że za jakimś trzecim razem wszystko zaczeło działać.
Aha a sterowniki to mam jakieś SoundMAX.
Pozdrawiam i bardzo proszę o pomoc