Witam, jestem tu pierwszy raz. Mam problem z komputerem, wydaje mi się że mam jakieś wirusy lub inne szkodliwe oprogramowanie które robi mi spusztoszenie. A mianowicie komputer ogólnie zachowuje się bardzo dziwnie, co chwilę restartuje się samoczynnie, jest ogólnie spowolniony, nie działałają pzreglądarki (Opera, Mozilla, Chrome, wszystkie odinstalowałem). Działa tylko IE, ale co chwilę wywala komunikat o zamknięciu. Mam zainstalowany Eset security 5, od paru dni również pokazuje mi dziwne komunikaty, typu problemy z aktualizacją bazy, lub przy uruchamianiu Outlook pojawia się komunikat o problemie z modułem odpowiedzialnym za spam. Nie pomaga uruchomienie w trybie awaryjnym, w tym trybie nie mogę uruchomić nawet panelu sterowania (komputer się restartuje). Przez pewien czas nie mogłem zainstalować żadnego programu antywirusowego, próbowałem instalować wszystkie poważniejsze typu Drweb, Kaspersky (różne wersje) AVG, Eset, różne wersje, Avira, Norton. POnadto skanowałem Hitmanem, Drweb Cruelt, skanerem online kasperskim, Malwarebytes (wogóle nie mogę go uruchomić), skanowałem również adwcleaner (coś znalazł, chyba jakieś toolbary - usunełęm) Teraz zainstalowałem OTL i zrobiłem skan, załaczyłem pliki OTL i Extras. Nie wiem co mam jeszcze zrobić (oprócz formatu) aby doprowadzić ten komputer do stanu umozliwajacego używanie go w sposób w miarę dobry i bezpieczny. Doradźcie coś.