atakante napisał(a):wiec kupilem nową 400W
atakante napisał(a):tym ze teraz podczas grania po jakims czasie mam zwiechy lub restart kompa wywala takze 3 d marka
\atakante napisał(a):jesli wyjme jedną kość pamieci obojętnie którą wszystko jest w porządku
fourup napisał(a):bateria
stary243 napisał(a):dobra posrebrzana bateryjka i 14 lat wytrzyma:)
atakante napisał(a):witam moj komputer to soltek 75 kav,athlon 1700xp 2*256 ramu, gigabyte gf 6600gt 128mb mam problem ze sprzetem poniewaz: po dluższej przerwie(10 dni) staralem sie wlaczyc komputer ale nic z tego okazalo sie ze zasilka byla padnieta wiec kupilem nową 400W problem polega na tym ze teraz podczas grania po jakims czasie mam zwiechy lub restart kompa wywala takze 3 d marka jak chce przetestowac grafike testowałem rózne sterowniki jak i podmieniałem grafike na starą gf 2 natomiast jesli wyjme jedną kość pamieci obojętnie którą wszystko jest w porządku przeprowadzalem testy pamieci programem gold memory i gdy testuje poszczególne kości pamięci wszystko jest w porządku ale jak włóże cały ram to wyskakują jakieś błędy nie mam pojęcia co jest niestety nie mam możliwości podmiany innych komponentów kompa tj. procek płyta, prosze o jakieś podpowiedzi może ktoś sie spotkał z takim przypadkiem pozdrowienia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości