No tak dodałem karte dźwiękową oraz kartę fire-wire, ale już wszystko wymontowałem. No nie mogę nic kurna zrobić bo komputer działa może 2 minuty i nagle zwiecha i nie można nic zrobić... Czyli podłączyć mocniejszy zasilacz i zobaczyć czy będzie to samo ?
[ Dodano: Dzisiaj o 10:54 ]Zaraz mnie puszczą nerwy! Odłączyłem wszystko podłączyłem jeszcze raz i to samo. Podłączyłem karte pod PCI jakąś starą bo na AGP strasznie się grzała, nawet jak komputer chodził 2-3 minuty. Nie dało się jej prawie dotknąć. Myślałem, że to przez AGP powyłączałem AGP odinstalowałem i to samo... Nie wiem czy to płyta główna czy co?

Istnieje jakiś program, który bada osprzęt komputera i wykazuje co działa niepoprawnie?
[ Dodano: Dzisiaj o 20:45 ]Ciekawe. Uruchomiłem komputer w trybie awaryjnym i tutaj się nie wiesza... Co jest z moim złomem proszę o pomoc ;p. To napewno nie jest wina zasilacza bo takto tutaj też by wszystko siadało. Odłączyłem cd-rom stację dyskietek, żeby mniej mocy ciągnęło i to samo... Ja juz nie wiem, czy ratunkiem jest zakup nowej płyty głównej ?