maciej102 napisał(a):Microsoft mówi, że się tekich plików odzyskać nie da.
Ja nie wiem.
fluid23 napisał(a):maciej102 napisał(a):Microsoft mówi, że się tekich plików odzyskać nie da.
Ja nie wiem.
dokladnie to samo mi wiadomo ale moze istnieja jakies programy ktore potrafia to zrobic????
kiedys mowiono ze haslo w WIN RAR jest nie do odzyskania a sa programy ktore je lamia
Program, by wyzdrowieć (deszyfrować) pliki szyfrował na NTFS (EFS) partycje utworzone w Windows 2000, Windows XP i Server Windows 2003. Files jest deszyfrowany nawet w przypadku kiedy system nie jest inicjalizowalny i więc nie możesz zalogować się i / albo jakieś klucze szyfrowania (prywatny albo dominować) zostać zmajstrowany. Poza ten, rozszyfrowanie jest możliwe nawet kiedy Windows jest ochroniony używając SYSKEY. AEFSDR skutecznie (i natychmiast) deszyfruje pliki ochronione pod wszystkimi wersjami Server Windows 2003 (Standard i Enterprise), Windows XP (zawierający Pack Service 1) i Windows 2000 (zawieranie Service Packs 1, 2, 3 i 4). Zarejestrowany koszty wersji $99 (osobiste pozwolenie) albo $199 ( pozwolenie biznesu).
Importujesz certyfikat:
Panel sterowania>>Opcje internetowe>>Zawartość>>Certyfikaty>>Importuj.
Przejmujesz katalog na własność:
Właściwości>>Zabezpieczenia>>Zaawansowane>>Właściciel.
Wcześniej wyłącz proste udostepnianie plików,
Win+E>>Narzędzia>>Opcje folderów>>Widok.
Bo właśnie o to chodzi... Skoro szyfrujesz pliki, to robi się po to, aby nie mógł ich ktokolwiek odszyfrować, bo jaki byłby sens szyfrowania? A miałeś może kiedyś przypadek, że pakowałeś jakieś dane np. rar-em na hasełko, i po jakimś czasie zapominałeś go?mr_duck napisał(a):Ale dlaczego ty tych plików poprostu nie mozesz teraz odszyfrować
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości