athlon 2600+ mobile podkrecony na 3200+. 1024 Ram 400 dual, ge-force 6600gt agp palit (nie komentujcie), 40gb, zasilka 400 wat.
problem polaga na tym ze gdy podlaczylem kabel svideo/euro pod tv out na karcie to na ekranie telewizora pojawia mi sie (tak jakby) pulpit ale obraz miga tak jakby kabel nie stykal. tzn nic nie widac tak jakby nie byl dostrojony. a gdy podlacze kabel pod video in w telewizorze to mam normalny obraz tylko ze nie miesci sie na telewizorze. jak to zrobic zeby obraz byl normalnie wyswietlany na telewizorze poprzez kabel svideo na euro lub dopasowac do wyswietlania na video in (szerokosc i wysokosc)
jakie ustawienia. bo w zakladce nview ustawiam wszystko tak jak powinno byc (wg mnie):
rozdzielczosc na 712/576 50Hz i tryb klonowania (lub dwa osobne ekrany) i nie chce dzialac na euro a na video in dziala. telewizor wlaczony tak jak na dvd
druga sprawa to problem z otwarzaniem filmow w allplayerze. chodzi o to ze jak dam na klonowanie to nie wyswietla mi napisow albo sa uciete tzn gora napisow jest ucieta. a gdy dam na dwa osobne ekrany to jest ok z tym ze musze wtedy dac telewizor jako glowny ekran bo allplayer przy ustawionym monitorze na glowny nie chce wyswietlac filmu na telewizorze (opcja wyswietl full na drugim monitorze- czy cos takiego)
poradzcie co z tym wszystkim zrobic. dzieki za pomoc