i do kroku Zaawansowane skonczyłemwojtaz13 napisał(a):Zaawansowane>Ge Force XXXX>Ustawienia Ekranu nViwew>nViwev: Klon.
). Pisze mi tylko po wejsciu w zaawansowane: Ogólne, Karta, MOnitor, Rozwiązywanie porblemów, Zarzadzanie kolorami . Co mam zrobić ? Nic w tych kartach nie pisze o nastepnym monitorze...Bialko0019 napisał(a):NVIDIA TNT2Ultra
TV Control Center to narzędzie służące do obsługi wyjścia telewizyjnego. Aplikacja wspiera karty oparte o chipsety nVidia TNT.Umożliwia przełączanie pomiędzy trybem wyświetlania obrazu na ekranie monitora lub telewizora. Oferuje również szereg funkcji służących do korekty wyświetlanego obrazu
Bialko0019 napisał(a):Co mam zorbić ?
Bialko0019 napisał(a):w karcie wejsciem TV OUT
- myliłem sięLecter napisał(a):to ciekawe bo w tym temacie napisałeś, że nie masz TV out
no właśnie z tym jest problem bo nie mam chyba wogole sterów zainstalowanych bo nie mam płytki od karty, gdzies zgubiłem a sciągnąc nie da rady bo gdy sciagnołem http://www.usoft.pl/25/NVIDIA,ForceWare,Drivers,Windows,XP,v,WHQL,International.html to przy instalacji ze nie ma sprzetu zgodnego z aktualnie instalowanymi sterownikami a przecież pisze że jest zgodne z TNT2Ultra a nie hocdzi, taka mam karte graf.Lecter napisał(a):zainstaluj nieco nowsze sterowniki do grafy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości