Mam problem z logowaniem do Windowsa XP Professional. Otóż, przed pokazaniem się pulpitu wyskakiwało okno witające użytkowanika, a żeby dostać się do Windowsa trzeba było kliknąć na ikonę użytkownika. Jeżeli nie zrobiło się tego po np. 5 minutach, kazano wpisać hasło, którego nie było! Pomagał tylko restart kompa i natychmiastowe kliknięcie w ikonę użytkwnika (administratora komputera). W panelu sterowania, w zakładce "Konta użytkowników" wyłączyłem opcję "Ekran powitalny". Gdy kolejnym razem włązczyłem komputer, ekranu powitalnego już nie było, tylko niebieski ekran oraz nazwa użytkownika i hasło do wpisania. Jeżeli nie wpisze się go po np. 5 min., będzie ten sam błąd o którym pisałem wyżej - reset kompa i dopiero wtedy. Usunąłem hasło którego nie było, i teraz jest następująca sytuacja - włączam komputer->niebieski ekran z nazwą użytkownia i hasłem do wpisania->wciskam "Enter"-> dopiero wtedy ładuje się pulpit. Czyli jest OK, hasła nie ma, ale ja chcę zrobić tak, żeby po włączeniu kompa i załadowaniu Windowsa, odrazu pojawiał się pulpit, a nie jakieś logowanie. Jak mam to zmienić i gdzie ustawić? Proszę o pomoc!
Pozdrawiam, Mieszko.