Barthas napisał(a):Zgrane zostaly programem Windows Media Player z jakiejs tam plyty Audio. I po jakims czasie bylem zmuszony zrobic format. Po formacie gdy chce uruchomic te pliki przez WMP wyswietla sie ze musze pobrac licencje do plikow
hmmmm.skad ja to znam.....podczas rippowania z audio nie odnaczyles opcji ochrony plikow...i dlatego......ja musialem sie pozegnac z moja kolekcja
Aha kiedys tez mialem taka sytuacje ale pobralem licencje i bylo wszystko wporzadku, a teraz pobieram licencje i nic.
Windows Media Player 9 operuje systemem licencji, dzięki któremu możesz mieć pewność, że cieszysz słuch całkowicie legalnymi kopiami utworów. Nie wiadomo, dla kogo właściwie przeznaczone są te opcje. Jeśli ktoś bez skrupułów słucha muzyki ściągniętej z KaZaA, nawet nie zwróci uwagi na licencje. Jeśli zaś ma wyłącznie legalne zasoby muzyczne - kupione w sklepie płyty CD - to również nie będzie tracił czasu na dociekanie zasad działania systemu licencji i zabawę z chronionymi plikami muzycznymi. Tworzenie chronionych plików z muzyką na dobrą sprawę tylko utrudnia życie. Na szczęście wystarczy wyłączyć odpowiednią opcję (&Tools | Options | Copy music | Copy protect music&).
Zapomnij wiec o tych mp3
PZDR