MAM DOKŁADNIE TO SAMO!!!

juz mnie nerw strzela kombinuje jak koń pod gore wywalam druvery instaluje drivery robie wszystko:/// to nie jest wina ze masz rakda 9000ileś ja mam x700 i jest to samo!!! somebody HELP US

pozdro for all
[ Dodano: Dzisiaj o 12:19 ] aha mi srodowisko NET framework sie spoko zainstalowalo ale ten problem nadal pozostaje

// stare drivery spoko chodza ale potrzebuje nowych bo nie moge grac w prince of persia:)))) a kupilem orginal -- sami rozumiecie:)
[ Dodano: Dzisiaj o 19:02 ] Tiger 92 a ty masz laptopa czy stacjonarny????? ja mam lapa . U mnie zaczelo sie od tego ze nie moglem w princeof persia zagrac napisalem do ubisoftu i odpisali ze o przez to ze mam slabe stery wiec chcialem zaktualizowac i duuuupa

wiec odpisalem ze nie moge zaintalowac tych sterow i wyslalem screenshota z tego komunikatu a oto co mi odpisali: "This must be caused by the fact you have a mobility version of the graphics card, in this case you will have to go to your system manufacturers website and get the latest drivers from them.
" no super to znaczy co drivery mam zciagnac z strony microsoft czy jak ?????
[ Dodano: Dzisiaj o 19:03 ] czy na stronie acera szukac ja pierrr zawsze musi byc zamieszanie z lapami !!!
[ Dodano: Dzisiaj o 12:01 ] ja juz sie naumialem:) jak ktos ma laptopa i mu wywala taki blad to wiem jak sobie z tym poradzic jak co to piszcie na forum pozdro