mam internet radiowy, kabel idzie do karty pci którą dostałem przy instalacji internetu. Dzisiaj kupilem kartę sieciową w celu podłączenia do niej xboxa. Kartę zamontowałem sobie w kompie zainstalowała się praktycznie sama (winXP). I tu zaczynają się jaja

Ustawiłem we właściwościach karty
IP 192.168.0.1
maska 255.255.255.0
Następnie dałem "Konfiguruj siec w domu lub w malej firmie" (jest takie cos do kliknięcia po lewej stronie). Otworzył się kreator tworzenia sieci czy cos takiego niestety po zakonczeniu pracy kreator poinformował mnie, operacja się nie udała. Nie zważając jednak na nic ustawiłem ręcznie właściwości tak jak napisałem wcześniej i włączyłem w xboxie test połączenia z internetem.
Konsoli ustawiłem
IP 192.168.0.5
maska 255.255.255.0
niestety sprawdzanie IP skonczylo się niepowodzeniem

wtedy test IP address był przechodzony pomyślnie, ale błąd pojawia się przy DNS. DNS było nieuzupełnione i konsola informowala ze jest failed więc wpisałem jej ustawienia DNS takie same jak mam na karcie dostępu do internetu, ale błąd dalej jest.
Nie mam pojęcia jak to ustawić, nie wiem gdzie może być błąd, nic nie wiem

Wszelkie sugestie zostaną uwzględnione.
[ Dodano: Dzisiaj o 9:26 ]
jeśli to może coś pomóc to mam stałe IP
[ Dodano: Dzisiaj o 10:11 ]
Trzeba mieć Windows SP2 żeby połączyć Xbox360 z komputerem

[ Dodano: Dzisiaj o 15:21 ]
Jakiś człowiek dobrej woli doradził mi żeby ustawić
"W kompie we właściwościach połaczenia które jest podłączone do internetu
wybierz zakłdakę "Zaawansowane" i zaznacz opcję "Zezwalaj innym użytkownikom sieci na łaczenie się....""
Niestety po wykonaniu takiej czynności i wciścniniięciu OK. Wyskakuje następujący błąd

Ktoś wie czym może on być spowodowany

[ Dodano: Dzisiaj o 15:23 ]
W ramach aktualizacji mam teraz ustawione na karcie siecowej
IP 192.168.0.1
Maska 255.255.255.0
a w xboxie
IP 192.168.0.2
Maska 255.255.255.0
Bramka 192.168.0.1
DNS taki jak mam od swojego dostawcy internetu