(oczywiwscie chodzi mi o spirit z przedmiotow ja po prostu niewidze roznicy jak zdejme przedmioty ktore zwikszaja mi spirit w odradzaniu sie zycia i many)
 (oczywiwscie chodzi mi o spirit z przedmiotow ja po prostu niewidze roznicy jak zdejme przedmioty ktore zwikszaja mi spirit w odradzaniu sie zycia i many)
 ... Pozdro for all... WOW RULEZ....
 ... Pozdro for all... WOW RULEZ....  

nie rozpisywalbym sie tyle gdyby mi nie zalerzalo dzieki narka[/i]
   nie rozpisywalbym sie tyle gdyby mi nie zalerzalo dzieki narka[/i] . Zainstalowałem dziś gierkę z oryginalnych płyt, tak jak w pierwszym poście jest napisane, zarejestrowałem się na stronce darmowego serwera, edytowałem plik, odpaliło... Po włączeniu ściągnał się jeden patch (nie pamiętam, który numer), potem drugi (WoW-1.9.0-enGB-patch). Patche sie poinstalowaly,  odpalam grę i ekran "lata po całym monitorze". PO zaakceptowaniu regulaminu, sytuacja się nie zmienia, na ekranie wyskakują paski, różne kolory, rozmazuje się. Co z tym zrobić?? Nie jest to wina monitora ani karty graficznej - intro działa normalnie...
. Zainstalowałem dziś gierkę z oryginalnych płyt, tak jak w pierwszym poście jest napisane, zarejestrowałem się na stronce darmowego serwera, edytowałem plik, odpaliło... Po włączeniu ściągnał się jeden patch (nie pamiętam, który numer), potem drugi (WoW-1.9.0-enGB-patch). Patche sie poinstalowaly,  odpalam grę i ekran "lata po całym monitorze". PO zaakceptowaniu regulaminu, sytuacja się nie zmienia, na ekranie wyskakują paski, różne kolory, rozmazuje się. Co z tym zrobić?? Nie jest to wina monitora ani karty graficznej - intro działa normalnie...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości