uprzedziłeś mnie... ale żeby tak działało to musi być apache lub inne szlamstwo obrze ustawione...!!!Lukesh napisał(a):Zaloz folder 'poczta', 'dupa' w glownym katalogu na serwerze, a bedziesz mogl sie do niego dostawac wlasnie we wspomniany przez Ciebie sposob
(...)
#
Ile domen/subdomen mogę podpiąć do mojego konta?
Do konta prokonto można podpiąć do 100 domen/subdomen.
Do konta pluskonto można podpiąć do 5 domen/subdomen.
Na koncie startkonto limit domen jest wyczerpany, więc trzeba dokupić opcję zwiększenia limitu domen do podpięcia. Opcja dokupienia obsługi dodatkowych domen znajduje się w menu Płatności. Opłata za zwiększenie limitu jest jednorazowa. Można też dokonać upgrade'u konta, co jednocześnie powiększy limit domen do podpięcia.
(...)
(...)
Kolejną ważną czynnością bez której domena nie będzie działać, jest jej podpięcie pod odpowiedni katalog na swoim koncie. W tym celu w Panelu Administracyjnym :
www.boo.pl -> Panel Administracyjny -> Subdomeny
W polu "subdomena" wpisz "www", następnie listy rozwijalnej wybierz domenę którą chcesz podpiać i z kolejnej listy rozwijalnej wybierz katalog do którego ta domena ma kierować. Domyślnie strona głowna konta w domenie boo.pl podpięta jest pod katalog "public_html" (nie da się zmienić tego ustawienia, ani też usunąć domeny głównej) i taki też katalog sugerujemy wybrać z listy. Po ustawieniu domany i katalogu, wybierz przycisk "Dodaj" i poczekaj do 6 godzin na przeładowanie konfiguracji serwera boo.pl. Po reloadzie serwera podpięta domena powinna zacząć działać.
Jeśli po upływie 24 godzin od podpięcia domena nie zacznie działać, zgłoś problem na Helpdesk, podając nazwę domeny, oraz liste czynności które wykonałeś w celu podpięcia domeny. Sprawdzimy w czym leży problem.
(...)
eSpEY napisał(a):Dla mnie idiotyzmem jest ustawianie subdomeny www ale... eksperci to eksperci...
Powróć do Grafika & Webmastering
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość