i tu moje pytania :
czy ma ktoś może ten program i co o nim sądzicie ?
warto inwestować? czy szukać czegoś innego ?
wiem ,że trochę dziwne to pytanie ale najpierw chciałabym zebrać parę opinii zanim ojciec w to zainwestuje!!
dzięki za pomoc!!!
Gorgona napisał(a):ojciec chciałby mieć program Windows Vista Business
Gorgona napisał(a):czy ma ktoś może ten program i co o nim sądzicie ?
Gorgona napisał(a):warto inwestować? czy szukać czegoś innego ?
emo Magik napisał(a):pierwsza rzecz: jaki masz sprzet??
Jarek napisał(a):Jeśli Cię stać i chcesz mieć najnowszy system Microsoftu wg numeracji to i tak nie warto, lepiej poczekać do następcy.
Jarek napisał(a):Że jest przed wczesnie wypuszczonym systemem, nie do końca dopracowanym.
okocza napisał(a):MS przeprowadził pewien eksperyment który pokazał że ludzie są negatywnie nastawieni do nazwy, dopóki nie wiedziali że to
Vista to byli zadowoleni...
okocza napisał(a):gdyby miało byc ideałem to by nigdy nie wyszło.
okocza napisał(a):Żaden system nie jest idealny.
Jarek napisał(a):Trzeba zacząć od tego iż od tego iż WIndows Vista jest systemem operacyjnym
Jarek napisał(a):ten system na prawdę jest nie dokończony...
Jarek napisał(a):Reasumując nawet sam Microsoft przyznał się do tego iż Vista nie jest udanym ich systemem.
emo Magik napisał(a):BTW, amerykanskie korporacje nie chca przechodzic na Vista
Jarek napisał(a):A nawet co raz częściej interesują się GNU/Linuksem
Gorgona napisał(a):stare rzęchy
Gorgona napisał(a):ktory cos tam lepiej usprawni w papierkowej robocie
Gorgona napisał(a):oprogramowanie najlepiej by wspolpracowalo z najwieksza iloscia innych programow
Gorgona napisał(a):- oprogramowanie najlepiej by wspolpracowalo z najwieksza iloscia innych programow (i to chyba jest przewaga Windowsa nad innymi prawda?)
Gorgona napisał(a):A chodzi mi o coś co pomogłoby usprawnić prace w biurze..musimy pamiętać ze chodzi o firme czyli:
Jarek napisał(a):Zależy jaka firma ale Linuks zaoszczędzi Ci duuużo grosza
Jarek napisał(a):okocza, konkretnie zależy jakie programy - do czego mają zostać wykorzystane
okocza napisał(a):wiadomo, Wine nie obsłuży wszystkich programów i dodatkowo jest więcej bawienia się, łatwiej jest odpalać wszystko pod Windowsem.
Gorgona napisał(a):Tez obił mi się o uszy eksperyment Microsoft z Vista i dlatego zastanawiam się czy opinie niektorych, nie są podyktowane ogolnym zniecheceniem do tego " systemu operacyjnego "
Gorgona napisał(a):ale specyfikacji technicznych wam nie podam
Jarek napisał(a):Zależy jaka firma ale Linuks zaoszczędzi Ci duuużo grosza
Gorgona napisał(a):Small Business Server 2003
http://www.microsoft.com/poland/msp/pro ... server-200
emo Magik napisał(a):ostatnia rzecza jest instalowac pracownikom Linux'a-->od razu funduj kurs obslugi....
Gorgona napisał(a):a co do linuxa to zabijcie mnie ale mnie samo to słowo określa już wyższą półkę w komputerach i ja szaraczek zwykły użytkownik windy nie wiem czy podolam
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości