kemot301 napisał(a):
Nie chcę ingerować w Twój sprzęt - ale mam pytanie. Po co Ci dwa systemy?
kemot301 napisał(a):fluid23 napisał:
stare i oklepane ze 98 do grania i pracy a XP do internetu
No tak-fakt, że ja nie gram to juz odrębna sprawa.
Ale jak ktoś lubi to ma.
MUTOPOMPKA napisał(a):No tak-fakt, że ja nie gram to juz odrębna sprawa.
Ale jak ktoś lubi to ma.
HA! Widzisz.. ja też mam 2 systemy:
1. XP - do wszystkiego
2. Win98 do skanowania ?!?!?! - bo w XP-ku mój skaner nie działa (nie ma sterów, a jak zainstaluję do 2K to skolei wywali mi cały system). No i oczywiście do eksperymentów (rasowania systemu) - czyli wywalania wszystkeigo, co jest niepotrzebne i sprawdzania, czy działa stabilnie. Parę razy wywaliłem za dużo, no i musiałem przywracać ghostem.Ale coż się nie robi dla sprawnego działania?
fluid23 napisał(a):widze ze lubisz sie bawic
ja swojego czasu mialem ME i za pierwszym podejsciem do XP sie zrazilem i od razu powrot do ME ale po pewnym czasie nie bylo wyjscia i trzeba bylo sie przeprosic z XP i go polubic a do ME zawsze bede mial sentyment
fluid23 napisał(a):kemot301 napisał(a):
Nie chcę ingerować w Twój sprzęt - ale mam pytanie. Po co Ci dwa systemy?
to jest odrebna sprawa
zawsze zastanawialo mnie co przyswieca ludziom podczas zakladania 2 systemow??
paru moich znajomych tak ma i jedyne co sie dowiedzialem od nich to stare i oklepane ze 98 do grania i pracy a XP do internetu
Masz rację, ale przewagą win nad linuxem jest oprogramowanie. Faktem jest także że linux staje się coraz łatwiejszym do opanowania, ale chyba będzie jeszcze długo się czekać, aż userzy będą chcieli się skusić na zainstalowanie linuxa.Jest wielki sens dwóch systemów ale win+linux. Linux jest bezpieczny do internetu a win uzywamy do wlasciwie wszystkiego innego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości