Mam następujący problem. Zainstalowałem wczoraj windows 7 professional przy instalacji wybrałem opcję, że później wpiszę klucz(mam naklejkę na obudowie). Zainstalowałem Eseta, zrobiłem aktualizacje windowsa już prawie wszystkie jak nie wszystkie i podczas uruchamiania ponownie komputera bardzo długo widnieje napis "Przygotowanie do konfigurowania systemu Windows. Nie wyłączaj komputera." Wczoraj przed wyjściem z domu widniał ten napis ponad pół h i tak zostawiłem komputer. Dziś podchodzę do komputera a tu czarny ekran i w prawym dolnym rogu napis "ta kopia systemu windows nie jest oryginalna". Więc dałem CTR+ALT+DEL i uruchomiłem ponownie komputer. I znów już ponad pół h "Przygotowanie do konfigurowania...itd." Mam nadzieje, że niedługo to zniknie i uruchomi się system normalnie lub pokaże się czarny ekran i w prawym dolnym rogu napis "ta kopia systemu windows nie jest oryginalna". Jak wtedy wpisać oryginalny klucz??? Jak poradzić sobie z tym problemem? Czy to normalne? Czemu tak się dzieje? Proszę o pomoc.