Procesor : Athlon 64 3200+ (socket 939)
Grafika : Galaxy GeForce 6800XT 128MB 256bit PCI-Express 16
Płyta główna : Gigabyte GA-K8N-SLi (nVidia nForce4)
Pamięć : 2x512Mb DDR400
Zasilacz : Tracer 4life/400
System : Win XP
Mam jednak wiele problemów z moim kompem

Po pierwsze wiesza sie podczas grania, ale nie często , raz na dwa dni, i na dodatek podczas grania w cokolwiek, użycie procesora podskakuje na 100% cały czas, zamieszczam obrazek nizej :

To jest dosłownie pare chwil uruchomionej gierki, tak jest z każdą, ta akurat to MotoGP 3
Innym problemem jest natomiast to że próbowałem zainstalować 6 różnych rzeczy w ostatnim czasie i w każdym podczas instalacji wyskakiwały różne błędy, nie wiem jak to jest mozliwe! Nawet podczas instalacji gry Soldat która waży pare Mb wyskakuje błąd!
Czasami również komputer wiesza się już po załadowaniu pulpitu, denerwuje mnie to wszystko ponieważ mój komp ma pół roku i są cały czas problemy z nim. jakieś 4 miesiace temu po formatowaniu nie moglem wgrać windowsa bo podczas instalacji wyskakiwał błąd, zawiozłem kompa do serwisu i wymienili mi RAMy, potem nie bylo problemu, wiec wczoraj przetestowałem pamięć Ram.
W wynikach testu pisało :
Windows Memory Diagnostic found 10995 error. The error distribution by test in :
MATS+ (cache enabled) - 120
INVC - 232
LRAND - 685
Stride6 (cache enabled) - 235
WMATS+ - 1267
WINVC - 1544
MATS + (cache disabled) - 132
Stride38 - 109
WStride-6 - 218
ERAMD - 6352
Stride6 (cache disabled) - 101
Nie wiem jednak co to znaczy

Format dysku nic nie daje, gry sie wieszają, i od razu mam 100% użycie procesora nawet po reinstalce windowsa.
Załączam jeszcze wyniki pomiaru czujników z Everesta 2.20

Prosze, pomóżcie, chce korzystać z mojego kompa normalnie