Red napisał(a):samsung70 bez przesady ,nie na temat
napster napisał(a):WSZYSTKIE informacje są umieszczone w celach edukacyjnych i informacyjnych. Proszę panią Marzene P. o przyjęcie tego jako celu humorystycznego...
samsung70 napisał(a):boisz sie ze przeczyta to pani Marezna
samsung70 napisał(a):to napiszcie chociaz czy są ładne Mr. Green Mr. Green
wiekszosc z nas uczą infy nauczycielki, ktore nie maja zielonego pojecia o kompach...
artix napisał(a):nauczycielem informatyki jakoś poważnie na temat przedmiotu...
precel_dozy napisał(a):filipyo napisał(a): i sobie sciaga najnowsze filmy gry seriale itd . a my mamy robic jakies zamiast wejsc np do neta bo mu zwolni transwer
mam nadzieje ze przynajmniej dzieli sie filmami
ja w LO mialem nauczyciele alicje b. pani matematyk znala sie na wordzie i exelu to wszystko. raz chila do naszego isp dzwonic mo net nie chodzil oczywiscie nie chodzil bo nie wlaczyla serwera![]()
wiec z infy wynioslem tylko worda exela pp thats all
WernerusMaximus napisał(a):wy narzekacie ja się uczyłem infy w technikum (lata90te)-na spectrumach i ibm-ach gdzie giery wchodziły z dyskietki 5,2cala a jak który miał stacje na 3,5 to był new age PapryczkA a NET nikt nawet otym nie myślał
WernerusMaximus napisał(a): ja się uczyłem infy w technikum (lata90te)-na spectrumach i ibm-ach
artix napisał(a):ehh... mam nadzieję, że w liceum się to zmieni i będzie można porozmawiać z nauczycielem informatyki jakoś poważnie na temat przedmiotu...
Ja teraz w szkole mam niewiele lepsze kompy
Anihilator napisał(a):ten kto ma dlugie wlosy i czarne ubranie wyzwac go od satanistów
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości