Powiem Ci szczerze, ze tez myslalem, by kupic byle co za byle pieniadze i tak kupilem dwie sztuki Asmaxa AR 804gu (jeden do firmy, drugi do domu), niby spoko i w ogole, ale zaczely sie problemy ... a to zwiechy, a to polaczyc sie nie da, az w koncu nie moglem sie nawet zalogowac do panelu by cos porobic, np zmienic firmware, co czasem pomagalo i tak sprzety co jakis czas ladowaly w serwisie, po czym ostro sie zdenerwowalem, bo naprawa tego gowna (i to pozdro dla serwisantow Asmaxa

) polegala na zmianie firmware (co sam robilem i nic nie pomagalo

) oraz na wymianie zasilacza

. Zdenerwowany po raz x poszedlem, porozmawialem z szefem sklepu, przedstawilem sytuacje i poprosilem o zwrot kasy badz wymiane sprzetu ... i tak mam teraz Linksys WAG200G, z ktorych jak na razie jestem bardzo zadowolony

. Lepiej wiec uzbierac troche wiecej kasy i kupic cos ciut lepszego, z czego bedziemy zadowoleni
[ Dodano: Dzisiaj o 21:32 ] pik_38 napisał(a):no ale jak bym mial tego WAG200G i mam 4 kompy i laptopa z wifi a bychodzily tylko 2 kompy ten glowny(z neo) i moj a mam neo 512 to jaki bylby transfer??? bo normalnie jest 64kbs