moze lepiej zrezygnowac z lb i dac ruter z adsl i tym sposobem podzielic neo po kablu...i tutaj na jednej z koncowek dac kolejny ruter i rozdzielic przez wifi badz kabel
niezorientowany napisał(a):dzieki za info ...sprawdze to za kilka dni w praktyce ..martwi mnie tylko jak spadnie jakosc polaczenia ,to tylko 1mb i to ze wszyscy psiocza na produkty d-linka ...a ze nie beda razem w jednej podsieci jest mi nawet na reke
t0d napisał(a):niezorientowany napisał(a):dzieki za info ...sprawdze to za kilka dni w praktyce ..martwi mnie tylko jak spadnie jakosc polaczenia ,to tylko 1mb i to ze wszyscy psiocza na produkty d-linka ...a ze nie beda razem w jednej podsieci jest mi nawet na reke
za d-linkiem stoi dobry dział marketingu
za linksysem : inżynierowie Cisco systems oraz dobry marketing - firma Cisco zajmuje się produkowaniem "przemysłowych" rozwiązań sieciowych: szafy krosownicze (crossownicze), routery korporacyjne, swiytche korporacyjne itd - jak w przypadku rozwiązań "domowych" starcza switch czteroportowy - tak w rozwiązaniach cisco jest tam kilku, kilkunastokrotnie większą przepustowość: w firmie brata mają kilka szaf - każda obsługuje ruch około 200 kompów
pokaż mi czy d-link coś takiego dostarczafirma linksys po prostu jest domową odnogą cisco - jak dla mnie to nie jest zwykłe psioczenie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości