sorki, juz próbowalem
to wyglada tak jakby moj windows nie czytal tej karty... wchodziem w BIOS nie raz, na innych forach jest napisane, ze ta karta jest wylaczona w BIOS,i zeby ja wlaczyc trzeba wejsc w integrated perephials i tak zrobilem, faktycznie jest tam nazwa mojej karty ale jest tez wlaczona, znaczy jest ustawiona na AUTO ale tam sa tylko 2 opcje AUTO i DISABLED, a co do sterownikow, prubowalem wszystko to 5 strony w googlech... mam inne wyjscie bo moge kabel on neta wpiac do zintegrowanej karty i kupic karte dzwiekowa osobno, ale po zalogowaniu sie do windowsa z wpientym kablem do zintegrowanej sieciowki, klawiatua i myszka nie dziala

a i nejgorsze jest to ze mam 3 wejscia na plycie glownej do kart, jedno AGPale problem jest w tym ze mam karte graficzna ATI x1650pro ona ma wiatraczek z boku i ten wiatrak nachodzi na 1 miejsce...
jak cos to napisz jak zrobic zeby ta myszka dzialala albo cos, bo nie dziala ta myszka i niemogl bym sciagnac sterow do karty dziwekowej...
pozdro

@EDIT@
Oki, problem z głowy...
męczyłem się 2 dni, aż sie wkur***** i zrobiłem reinstal windowsa, teraz wszystko działa...
dzięki za poświęcony czas na czytanie tego tematu...
PoZdRoWiOnKa