Kabelki od usb maja "+" i "-" i nie wiem jak je podłączyć do płyty.
Może być włączona karta dźwiękowa i zintegrowana? Chodzi mi o to by ten panel podłączyć do zintegrowanej karty dźwiekowej, a głośniki do zwykłej karty.
Jasne... Bez obrazy!Rudesmen napisał(a):P.S bez obrazy, ale Twoje czytanie ze zrozumieniem jest kiepskie
Rudesmen napisał(a):Ale mi chodzi o to jak podłączuc bo te kabelki od usb są jak pojedyńcze zworki (jest ich osiem), na czterech jest plus i na kolejnych czterech jest minus. A na płycie jest dziewieć bolczyków do podłączenia, a pozatym nie wiem czy minus ma być na dole czy na górze czy jakos inaczej ma to być ustawione.
Nie chodzi o urazę, bo przecież to jest żart!!!! Weź chłopcze jeszcze się poucz języka polskiego, bo nie wiesz co to IRONIA!!!Rudesmen napisał(a):O WY moderatorzy! nie spodobał sie wam mój tekst o urazie to mi nie pomożecie? to forum na początku (kiedy Was nie było) było dużo lepsze, ale chcę tu jeszcze czasem zajżeć więc zachowam spokój
MUTOPOMPKA napisał(a):Gdybyś wiperw sprawdził, czy nowa buda da się podłączyć pod Twoją płytę i popytałbyś się sprzedawcy w ogóle może nie kupywałbyś czegoś, czego nie umiesz podłączyć!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości