Tom@szek napisał(a):Możesz odpalić windę spod płyty instalacyjnej XP ( w biosie ustaw na boot CD ) zrób opcję R - napraw.
- pewnie coś się stało z plokami systemowymi/startowymi i dlatego teraz jest problem z uruchomieniem kompa.laktus napisał(a):po restarcie kopa
Tom@szek napisał(a):ie radzę podawać takich wskazówek.
Podałem sposób na uratowanie systemu bez utraty danych.
Jarek napisał(a):Ale opcja napraw jest beznadziejna... To juz lepiej podłączyć dysk do 2 kompa przegrać dane i postawić system od nowa to będzie pracował normalnie, a po opcji napraw wydajność bardzo spada... Takie moje zdanie.
laktus napisał(a):Nie chce go formatowac bo mam na nim materialey na egzamin ktory mam jutro
Jarek napisał(a):a po opcji napraw wydajność bardzo spada.
Jarek napisał(a):Wiem że jesteś cięty na mnie - z reszta nie tylko Ty... - ale nie rób ze mnie osła który jest tu od wczoraj...
Mike013 napisał(a):jak odpalisz płytę, najpierw musisz wibrać opcję Instaluj, (wtedy instalator znajdzie już system na dysku), a następnie wybierasz opcję Napraw - R.
no to cenzura! Z robilem tak jak mowilisci Z R no i teraz wogole mi sie nic nie pokazuje leci pasek windowsxp pozniej znika czarny ekran i strzalka,
laktus napisał(a):narka
no to cenzura!
laktus opcja R - nie uszkadza systemu.
Tom@szek napisał:
Możesz odpalić windę spod płyty instalacyjnej XP ( w biosie ustaw na boot CD ) zrób opcję R - napraw.
jak odpalisz płytę, najpierw musisz wibrać opcję Instaluj, (wtedy instalator znajdzie już system na dysku), a następnie wybierasz opcję Napraw - R.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości