Niewiem czy problem leży po stranie kompa czy neta wiec wrazie 'W" prosze o przeniesienie do wlasciwego dzialu"
Witam !
Jestem administratorem prywatnego serwera gry MuOnline. Od około 4-5 dni po odpaleniu plikow serwerowych internet zostaje wykorzystywany w 100%-tach, nastepnie ping na seedtescie skacze do wartosci nawet 300 ! To jest naprawde niemozliwe ... 1 osoba przy ostrej grze potrzebuje około 0.7 kb/s a posiadam 2.5 mb uploadu .... podatym download ktory jest praktycznie nieuzywany przez serwer ( poza wysylaniem zwrotnych pakietow go gracza) jest wykozystywany na maxa ( 512 kb/s ). Zastanawiam sie jakiego loga mam wam tu zamiescic bo to w koncu problem lezacy posrodku miedzy netem a kompem ... Nie mam juz zadnych pomyslow. Zastanawiam sie czy ktos upierdliwie nie pakietuje mi neta choc nie wiem jak i czym to sprawdzic- ewentualnie przyblokowac. Pakietowanie w plikach jest podobno przyblokowane ... Dodam ze wczesniej ( na innych plikach serwerowych ) przy ok 60 online Upload wykozystywany : 220 kb/s download ok. 100 kb/s
Pozdrawiam
Czekam na odpowiedz