bardzo przyzwoita oferta moim zdaniem co o tym myślicie??
ToServeAndProtect napisał(a):Ja mam 25MB + TV, za co płacę (tzn brat) w sumie 100zł
piotrp_1990 napisał(a):bardzo przyzwoita oferta moim zdaniem co o tym myślicie??
ToServeAndProtect napisał(a):Zrobią biznes w większych miastach to będą mogli puścić nawet kabelek na 25Mb na mniejsze miejscowości
kajtekjr napisał(a):Im się nie opłaca wychodzić poza miasto... Bo kto na wsi albo w domu jednorodzinnym na obrzeżach miasta chciałby kablówkę.. ?
kajtekjr napisał(a):Nie to co TPSA która ma 6 Mbit a w większości kraju jest to prędkość nie osiągalna...
Robert napisał(a):kajtekjr napisał(a):Im się nie opłaca wychodzić poza miasto... Bo kto na wsi albo w domu jednorodzinnym na obrzeżach miasta chciałby kablówkę.. ?
ja
Mały22222 napisał(a):najbiedniejsze województwo w Polsce;/ wiec pewnie o czym tu mowa ...
Thunderas napisał(a):Pozatym i tak wiekszośc serwerów ma upload do 100 mb/s więc po co ten zapas?
Lukesh napisał(a):A tak... nawet sie tego nie wykorzysta
Lukesh napisał(a):Chyba przez pierwszy tydzien
Aktualizacja, 21.09.2009, 12:38
Według informacji przekazanych przez konsultantów UPC, oferta jest również adresowana do obecnych klientów operatora, którzy zawarli umowę na czas określony w ramach którejś z promocji. Przejście takiego klienta na nową taryfę wiązać się będzie z opłatą jednorazową w wysokości 50 zł oraz odnowieniem zawartej już umowy na czas 12 miesięcy. Klient również może zamówić inne usługi UPC - w takim przypadku opłata jednorazowa nie będzie pobierana.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości