1.Chcialbym kupic nowy zasilacz ale nie umiem podlaczac tych "dupereli" zwiazanych z tasmami itp.Jezeli masz jakis poradnik bo slyszalem ze jak podepne zle tasmy to moze sie to źle skończyć.
2.
reckomar napisał(a):Robiłeś rozmagnesowanie monitora? (funkcja w menu monitora)
Tak , niestety nic to nie dało ...
3.
Jeffro napisał(a):I rzeczywiście dokup sobie więcej ramu bo będzie to "wąskie gardło" twojego komputera - 128 to za mało
wiesz byla taka "smieszna " sytuacja kolega dal mi ze starego kompa 128 MB ram i ja ucieszony wracam do domu podlaczam te ramy i komputer wogule nie startuje

wiec dla proby wyciagnolem swoje kosci tez 128 MB ram i wtedy wogule juz komputer sie nie urochamia nawet monitor sie nie wlacza

Ale kiedy wyciognolem kosci kolegi komputer na moich kosciach ruszyl

Kiedy sprawdzilem te kosci zobaczylem ze sa one na szerokosc węższe :| i ale symbole na niej to takie : "SD 168PIN PC 133 128MB , NO WARRANTY IF TEAR OFF"kosc posiada z dwuch stron te czarne kostki jest ich razem 16 .
4.Dlaczego kiedy wlaczam komputer on przewaznie resetuje sie po 15-20 minutach a pozniej chodzi bez przerwy ?? próbowalem juz reinstalki windy ale to nic nie dało

jaki moze byc tego powód
5.dlaczego kiedy wezne na Mój Komputer >>Własciwosci pisze ze mam czasami 127MB ram a czasami 128 MB i pisze tez 946MHz Jak Mam 950 Mhz ?? prosze o odpowiedzi
6.czy do gniazd PCI (tam gdzie sa podlaczona karta sieciowa ) mozna podlaczyc karte muzyczna z gory dzienx

nie mam sie czym chwalić : Amd Duron 950Mhz 128 Mb ram,nVidia riva tnt 2 64/64 pro Co musze zmienic zeby być cool ??