Mam do Was, drodzy forumowicze, pytanie. Otóż posiadam notebooka Toshiba L650-1DD i mam z nim teraz pewien problemik. Chcę zrobić totalny format, innymi słowy mam zamiar przywrócić fabryczne ustawienie. Ale... no właśnie, pewnego razu zainstalowałem Windowsa 7-64bit Ultimate aczkolwiek czystego, bez oprogramowania Toshiby itp itd. Oryginalnie na laptopie był Windows 7-64bit Home Edition (coś w tym stylu). I o co chodzi, nie posiadam recovery disc i nie mogę teraz przywrócić komputerowi fabrycznych ustawień. Co mam zrobić z tym fantem? Nie mogę ściągnąć takiej płytki(tzn. obrazu płyty) z internetu? Oczywiście szukałem lecz ciężko mi to idzie. Więc proszę o jakąkolwiek pomoc. Domyślam się, że na upartego mogę pójść do salonu Vobis (gdzie kupiłem laptop), ale bez poniesienia jakichkolwiek kosztów to się pewnie nie obędzie, a kurczę, jakoś nie pali mi się do zapłaty za przywrócenie fabrycznych ustawień przez firmę Vobis... Naprawdę będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc

P.S.
W sumie jest tak, że niby mam płytkę Recovery Disc, którą wypaliłem niedługo po zakupieniu laptopa, ale ona po prostu teraz nie działa i nie wiem dlaczego.