Manieq napisał(a):Dla osoby obeznanej w temacie owszem. Dla innych już robi to kłopot. Pozatym wgrywasz custom rom i nie masz gwarancji. A nie zawsze uda Ci się wgrać spowrotem orginalny softPodczas wgrywania coś pójdzie źle i telefon uwalony. Rozmawiamy o oryginalnym oprogramowaniu. Nie każdy ma ochotę bawić się we wgrywanie.
Tak się składa że dwa tygodnie temu nabyłem nowego SGSa ze sklepu z allegro. Bardzo długo zastanawiałem się co wybrać, SGS, SGS+, Xperia Neo\V, itd. itd. potem wybór zawęził się do SGS\SGS+ niemniej ledwie kilka artykułów mi starczyło żebym wiedział że jedynym słusznym wyborem jest SGS. Czemu? Podpisuję się obiema rękami pod tym co piszę Teus, nie będę powtarzał...
Co do wgrywania, mam telefon od dwóch tygodni, jest to mój pierwszy androidowy telefon, a już śmigam na ICS (Android 4.0.3 dla niekumatych) w wersji testowej... Można? Można. A jak się nie chce, też można. Telefon na starcie mi się już bardzo podobał, jednakże ilość syfu od Samsunga mnie nie zadowalała. Po drodze śmigałem przez kilka dni na DarkyROMie niemniej też miał IMO za dużo syfu

Osobiście polecam SGS'a i najlepiej dołożyć do nówki, jest się wtedy pewnym

PS. Ogólnie śmieszy mnie ile ludzi uwierzyło w ten marketingowy chwyt Samsunga