USEREK napisał(a):mi sie tatu nie podoba. pomysl sobie ze kiedy niby wyjdzie z mody a tego nie da sie usunac tak latwo
z usunieciem to niema problemu tylko trza troche zaplacic
USEREK napisał(a):mi sie tatu nie podoba. pomysl sobie ze kiedy niby wyjdzie z mody a tego nie da sie usunac tak latwo
Kodzio napisał(a):Z tego co wiem to zostają blizny a samo usuwanie troche bolsne jest
Cichy napisał(a):Tatuaże zawsze uważałemza paskudztwo, kojażą mi sie z chłopakami w dresie.
Cichy napisał(a):fluid: takie śa tylko moje skojarzenia. ewentualnie tatuaż moze być ale subtelny a nie jakiś smok na całe plecy. Kiedyś oglądałem w TV takiego gościa który całe ciało miał w wytatuowanych puzzlach i jak miał chandre to mu dziewczyna coś dorysowywała na tych puzzlach. To jest da mnie bezsens zupełny.
fluid napisał(a):193cm 110kg i lysa glowe
przecież to wielki ból jak ktoś kogoś kuje igłą
kilkujadek napisał(a):fluid twoje tatu nie chcą się otworzyć !
mowisz i masz
kilkujadek napisał(a):masz jeszcze chyba na karku ?
kilkujadek napisał(a):fluid twoje tatu nie chcą się otworzyć ! Ale się wypowiem . Tatuaż jest fajny ale zrobiony z głową. Nie można na bicepsie zrobić tatu jak się ma biceps jak komar piętefluid napisał(a):193cm 110kg i lysa glowe
to rozumiemjeszcze trochę kilo i mi dorównasz
ale przyznam się że nie mam tatuażu !
jak będziesz miał te 70 lat to przecież nie będziesz latał po plaży w kąpielówkachZ@K napisał(a):Ja jestem za, tylko to kupa kasy, no i boje sie jak bede wygladał jako 70 letni dziadek z dziara na nodze
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości