a po kliknięciu kliknij tutaj jest cos takiego:

Ja nie wiem o co tutaj chodzi wiec pytam was.. A i zaznaczam je to sie dzieje nie pierwszy raz.. i staje sie coraz bardziej dokuczliwe..

Z góry dzieki za odp..
PS. Film zdazyl sie sciagnac
wojtas19162 napisał(a):sprawdz pamiec memtestem
wojtas19162 napisał(a):Odinstaluj stery of grafy i zainstaluj ponownie Wink
stary* napisał(a):a czy te stary to aby nie za nowe ?? Laughing zainstaluj 45.23 a w Omegach to bedzie v14523a Wink Jest idealna jakość i stabilność Wink sprawdź może wtedy wyzbędziesz się błędu Wink
stary* napisał(a):btw2. u kumpla na tej karcie wsio smiga bajecznie Wink
kajtekjr napisał(a):i widze cosik takiego:
DeadOrAlive napisał(a):dobrze by było jakbyś napisał tekst z BS'a
HALL TIME 10:55:25
CACHED: 512M
RSUD MEM: 104K
MEM MAP: e820-Std
CACHE: ON
ECC: OFF
TEST: Std
PASS: 25
ERRORS: 0
ECC ERRORS: -
Amistad18 napisał(a):Można także zajrzeć do podglądu zdarzeń:
Otwieramy "Panel sterowania"> "Narzędzia administracyjne" > "Podgląd zdarzeń" > po lewej wybieramy "system", a po prawej klikamy lewym na kolumnę źródło ( spowoduje segregowanie według źródła ) i znajdujemy sp wpsy z źródłem "SaveDump" > PPM właściwości, albo 2xLPM ....
kahoona napisał(a):Przeinstaluj sterowniki płyty głównej i innych urządzeń (modemu itp). Przynajmniej wersję błędu sterowników można będzie wykluczyć.
Zamontowałeś jakieś nowe urządzenie?
kahoona napisał(a):a wtedy płyta byłaby do wymiany.
kahoona napisał(a):1. Jeśli możesz - uruchom "ostatnia znana dobra konfiguracja".
kahoona napisał(a):2. Spradwź dysk i taśmę do niego.
kahoona napisał(a):3. Sprawdź napięcia podawane przez zasilacz.
kahoona napisał(a):4. Wróć do taktowania "default".
kahoona napisał(a):6. Sprawdź komputer z innym dyskiem twardym - zainstaluj na nim (o ile możesz) XP.
kahoona napisał(a):5. Zacznij wyłączać/wypinać urządzenia. Zintegrowane - w BIOS - jeśli błędy ustąpią, wtedy wiadomo że płyta. Jeśli nie - Podmień mysz, klawiaturę, kartę, graficzną, napęd DVD.
kahoona napisał(a):karta - na wymianę od kolegi
kahoona napisał(a):3. Sprawdź napięcia podawane przez zasilacz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości